Veselinu Jevrosimoviću, predsedniku kompanije Comtrade Group dodeljena je nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ za najboljeg privrednika u regionu

Ovo važno društveno priznanje dodeljuje se u okviru projekta „Put ka vrhu“, za unapređenje poslovnog ambijenta i afirmaciju Srbije u svetu. Dodela se realizuje uz logističku podršku Privredne komore Srbije, a u organizaciji Media Invent, Privredne komore Vojvodine, Univerziteta u Novom Sadu i Beogradu. Medijski pokrovitelj je RTV Vojvodina.
Veselin Jevrosimović kaže da je ova nagrada veliko priznanje i isto tako veliki podsticaj.  
„Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ je veliko priznanje za mene i još veći podstrek za dalji rad u budućnosti. Želim da se zahvalim Beogradskom i Novosadskom Univerzitetu što su me predložili za nagradu. Kada vas ovako dve prestižne akademske institucije predlože, onda je to stvarno veliko priznanje. Kapetan Miša je bio veliki čovek, veliki privrednik i dobrotvor, i mi treba da sledimo njegovu viziju i njegova dela“, kaže Jevrosimović.
Među kandidatima za ovogodišnje priznanje bili su istaknuti preduzetnici, kompanije, brendovi i stvaraoci iz raznih oblasti života i stvaralaštva.