LXX sednica Skupštine Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“

Skupština Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“, na sednici održanoj 13. decembra 2018. godine, usvojila je godišnji izveštaj o radu i izabrala nove organe upravljanja.

Nakon uspešnog dvogodišnjeg mandata, članovi Kluba su ponovo, jednoglasno, pružili poverenje i izabrali gospodina Zorana Drakulića za predsednika.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Miroljub Aleksić, Ivana Veselinović, Dragoljub Vukadinović, Miodrag Kostić, Toplica Spasojević i Nebojša Šaponjić, dok su za sastav Nadzornog odbora izabrani: Dragijana Radonjić Petrović, Miodrag Babić i Zoran Obradović.

Predsednik Drakulić je napomenuo da će članovi Kluba, koji reprezentuju najveće srpske kompanije, sa pažnjom pratiti dešavanja u procesima kreiranja poslovnog ambijenta i da će se zalagati za maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera. Na završnom skupu u ovoj godini članovi Kluba deklarisali su podršku svim procesima koji se vode u realizaciji državne politike na putu evropskih integracija, posebno u oblasti povećanja konkurentnosti srpske privrede.

Skupština je u članstvo Kluba primila doktorku Jasmina Knežević, suosnivača i direktora Bel Medic Opšte bolnice.