S obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju u zemlji, ovogodišnja izborna sednica Skupštine Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“, održana je elektronski, 15. decembra 2020. godine. Na sednici je usvojen godišnji izveštaj o radu i izabrani su novi članovi za organe upravljanja.

Saglasno inicijativi da se zbog zalaganja i uspešnog vođenja Kluba, gospodinu Drakuliću produži mandat na još dve godine, članovi su jednoglasno napravili presedan i u trećem mandatu za predsednika Kluba izabrali gospodina Zorana Drakulić.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Miroljub Aleksić, Miodrag Babić, Raško Moskovljević, Ranko Sočanac, Toplica Spasojević i Ivana Veselinović, dok su za sastav Nadzornog odbora izabrani: Dragijana Radonjić Petrović, Zoran Obradović i Nebojša Šaponjić.

Članovi Kluba, koji reprezentuju najveće srpske kompanije, sa pažnjom prate dešavanja u procesima kreiranja poslovnog ambijenta, naročito u ovom trenutku kada je cela privreda pogođena posledicama pandemije corona virusa. Kao i uvek članovi će se zalagati za maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera.