Dejan Jeremić

DELTA HOLDING
Viši potpredsednik za operativne poslove
11070 Vladimira Popovića 6
Tel: +381 (0)11 201 11 02

kristina.milincic@deltaholding.rs
www.deltaholding.rs

Od 2016. godine, Dejan Jeremić je na poziciji Višeg potpredsednika za operativne poslove u Delta Holdingu.
Odgovoran je za upravljanje operativnim poslovima članica sistema Delta Holding, učestvuje u donošenju odluka od strateškog značaja za kompaniju i brine o očuvanju vrednosti sistema Delta Holdinga, prati rezultate i odgovoran je za poslovne rezultate poslovanja svojih timova. Kao Viši potpredsednik za operativne poslove, odgovoran je i za organizovanje rada i rezultate menadžmenta i ostalih zaposlenih u Delta Holding sistemu.
 
Od jula 2011 – 2016 gospodin Jeremić je bio na poziciji potpredsednika za operativne poslove u Delta Holdingu, gde je bio odgovoran za poslovanje i ostvarenje rezultata, upravljanje svakodnevnim procesom rada Delta Real Estate-a, Delta Motorsa, Delta Distribucije i Delta Agrara, definisanje strateških ciljeva, praćenje rada, rezultata i motivaciju zaposlenih kao i implementaciju politike poslovanja sistema Delta Holdinga.
 
Februar 2010 – Jul 2011 godine Generalni direktor Delta Maxi grupe sve do prodaje belgijskom lancu Delhaize.
 
2007 – 2010 CEO Delta Agrar Grupe. Neposredno upljavlja i rukovodi kompletnim Deltinim agrarnim biznisom i proizvodnjom hrane sa preko 1.500 zaposlenih.
 
1998 – 2007  CEO Delta Agrohemija. Neposredno rukovodi Deltinim poslovima sa pesticidima, mineralnim đubrivima i smrznutim voćem, kao i delom primarne agro proizvodnje. Istovremeno u periodu 2001 – 2007 koordinira rad Uljarske industrije „Sunce“ Sombor.
 
1994 – 1998 Tehnička podrška pri komercijali, rukovodilac sektora industrijske hemije, Delhem – Beograd.
 
1985 – 1994 Petrohemija Pančevo –  Procesni inženjering.
 
Viši potpredsednik Jeremić dobro poznaje i razume tržište Srbije i okruženja u oblasti agrara, distribucije  i real estate-a.
 
U okviru Delta akademije završava čitav niz domaćih i stranih stručnih kurseva iz oblasti menadžmenta.
 
Jezici
·         Serbian – Native
·         English – Business fluent
·         Russian – Basic
 
Oženjen, otac troje dece, dvoje unučadi, posvećen sportu.