Ljubiša Krstajić

“WORLDWIDE MARKETING SERVICES“ D.O.O.
Suvlasnik
Braće Baruh 26, 11000 Beograd
Tel: +381 11 785 2701

tsojic@wms.rs
www.karismahotels.com

Karijera Ljubiše Krstajića broji preko 30 godina iskustva u ugostiteljstvu i razvoju turizma na globalnom nivou.
Njegova ljubav ka hotelijerstvu rodila se osamdesetih godina u Dominikanskoj Republici kada je postao menadžer za poslovni razvoj Jack Tar Village,
a nastavlja se kroz poslove operacije u Eurotel hotelu, a zatim poznatom lancu Allegro Resorts gde 1994. godine prelazi u prodajni tim i postiže impresivne rezultate sve do početka novog milenijuma.
Sa gospodinom Rafael Felizom sa kojim je radio u Allegro Resorts, osniva Karisma Hotels & Resorts 2000. godine i time započinje sada već istoriju Karizme od 17 godina ispunjenom inovacijama i globalnom ekpanzijom.
Karisma Hotels & Resorts broji 26 hotela, i dodatnih 5 koji su trenutno u izgradnji i razvijanju. Petogodišnji plan Karizme je da od sadašnjih 4600 ključeva poraste na preko 9400 ključeva. Karisma Hotels & Resorts je poslednjih godina postavila nove standarde u industriji turizma i pionir je u mnogim sferama ugostiteljstva sa velikim brojem priznanja i nagrađivanim luksuznim hotelima u Latinskoj Americi, Karibima i Evropi. Grupacija pored hotelskih brendova predvodi i u poslovima distribucije, marketinga i prodaje te međunarodnim travel klubovima i uslužnim sferama hotelijerstva kao sto su call centri i marketing agencije.
Ljubiša Krstajić je rođen u Đakovici, Srbiji u avgustu 1959. godine gde je odrastao i pohađao osnovnu školu i gimnaziju, nakon čega se seli u Beograd gde završava ekonomiju na Univerzitetu u Beogradu. Gospodin Krstajić govori tečni Engleski i Španski pored maternjeg Srpskog.
U svoje slobodno vreme posvećen je humanitarnom radu kako kroz fondaciju Unitas čiji je suosnivač i koja je registrovana u Srbiji, Švajcarskoj i SAD,
tako i kroz mnoge druge fondacije, društva i projekte.
 
Ljubiša Krstajić je ponosan otac troje dece, dve ćerke i sina. Gospodin Krstajić gaji veliku ljubav ka sportu, i iako je profesionalno igrao košarku, poslovne obaveze, porodica i prijatelji koji su mu prioritet ostavljaju veoma malo vremena da izađe na teren, ali rado isprati utakmice kluba za koji navija gde god da se nalazi na svetu.