Mia Zečević

NOVASTON DOO
CEO
11000 Beograd, Vuka Karadžića 7A

Sanja Lazarević
Tel:069 200 7167

Mia Zečević je CEO Novastona, jedinstvene real estate, asset i property platforme, koju čine četiri firme: Novaston Asset Management, Novaston Project Management, Novaston Facility Management i Novaston Marketing Consultancy.

 

Svoje višegodišnje iskustvo sticala je u ovim oblastima, na različitim pozicijama. U kompaniji ECE Project Management Gmbh je obučavana za poziciju menadžera centra, sa fokusom na upravljanje imovinom za ritejl sektor. Između ostalog, bila je odgovorna za sve marketinške i prodajne aktivnosti jednog od najvećih šoping centara u Srbiji, radeći kao direktorka marketinga i komercijalizacije. Prethodno se nalazila na poziciji rukovodioca projekta za MK Mountain Resort (deo MK Grupe – jedne od najuspešnijih poslovnih sistema u Srbiji), gde je upravljala sa 48.000m2 hotelskih lanaca sa 4 zvezdice u skijaškoj oblasti Kopaonik. Pre ulaska u MK Group, radila je u najvećoj srpskoj brokerskoj kompaniji M & V Investments, gde je analizirala domaće i međunarodne berze.

 

Diplomirala je na Univerzitetu Bocconi u Milanu sa diplomom iz oblasti međunarodne ekonomije i menadžmenta i magistrirala poslovno upravljanje iz Cass Business School-a u Londonu.