Slavko Carić

ERSTE BANK SERBIA
Predsednik Izvršnog odbora
Milutina Milankovića 3a
Tel: 011/201-5005

danica.djukic@erstebank.rs

Slavko Carić je predsednik Izvršnog odbora Erste Bank a.d. Novi Sad, članice Erste Grupe koja je jedna od vodećih finansijskih institucija u srednjoj i istočnoj Evropi. Rođen je 1971. godine u Novom Sadu.

Školovao se u Americi i Švajcarskoj, gde je i diplomirao poslovnu administraciju 1995. godine na Univerzitetu u Ženevi. Tokom svoje karijere osnovao je nekoliko uspešnih kompanija u oblasti trgovine i finansija. Gospodin Carić veoma dobro poznaje poslovno okruženje u Srbiji zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu u okvirima investicionog bankarstva i tržišta kapitala u Srbiji.

U januaru 2009. godine preuzeo je funkciju predsednika Izvršnog odbora Erste Banke u Srbiji. Prethodno, od 2007. godine, bio je zamenik predsednika, nadležan za poslovanje s pravnim licima i tržište kapitala. Slavko Carić je član Evropske Trilateralne komisije i aktivno učestvuje kao član Trilateralne komisije Srpske nacionalne grupe. Volonterski obavlja funkciju člana Upravnog odbora Britansko-srpske privredne komore i člana Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera. Odlično govori nekoliko jezika: engleski, francuski, italijanski, ruski i nemački.

Danas živi u Beogradu, oženjen je i ima četvoro dece.