Jedinistveni luksuzni resort Portonovi predstavljen u Beogradu

Jedinistveni luksuzni resort u Crnoj Gori, Portonovi, predstavljen je članovima SPK “Privrednik” i predstavnicima biznisa, 11. maja u Beogradu. Na koktel prezentaciji, uz muziku Lene Kovačević i u prelepom ambijentu vile SPK “Privrednik”, gosti su imali priliku da saznaju više o samom projektu i investicionim mogućnostima koje nudi.
Projekat Portonovi, vredan €650 miliona, veličine 26 hektara, imaće 275 rezidencija, od luksuznih prostranih kuća i apartmana u srcu mediteranskog naselja, elegantnih vila sa vrtovima, do otmenih penthouse apartmana sa infinity bazenima i pogledom na Portonovi Marinu. Kapacitet Portonovi Marine  je 238 vezova za jahte i super jahte. To će biti jedna od najbolje prirodno zaštićenih Marina u regionu, koja pruža odličan pristup Jadranu i dalmatinskim ostrvima i na samo dan jedrenja.
U okviru Portonovi rizorta nalaziće se prvi One&Only hotel u Evropi koji će imati oko 140 soba i brendiranih vila. Ponudu hotela upotpunice svetski priznat Espace Chenot Health Wellness Spa koji će gostima omogućiti izvanredno wellness iskustvo.
Rezidenti i posetioci ce na raspolaganju imati brojne uslužne sadržaje, kao što su radnje renomiranih svetskih brendova i prvoklasni restorani.
Za više informacija o projektu, posetite

www.portonovi.com.



Оставите одговор