TRADICIONALNI LETNJI PRIJEM U SRPSKOM POSLOVNOM KLUBU „PRIVREDNIK“

Beograd, 12.9.2017. – Negujući tradiciju okupljanja privredne elite s kraja 19. i početka 20. veka, u bašti Kuće Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“ u Beogradu, priređen je tradicionalni letnji prijem.

Letnji prijem je i ove godine okupio veliki broj predstavnika vlade, državnih institucija, diplomatskih misija, domaćih i stranih kompanija, članova poslovnih klubova i zvanica iz sveta društvenog, kulturnog i privrednog života Srbije.

U ime svih članova, goste je pozdravio predsednik Kluba, gospodin Zoran Drakulić koji je u pozdravnom govoru, istakao da je potrebno da dođe do pomirenja između krupnog kapitala i politike, da domaći privrednici budu podjednako tretirani kao i strani investitori. Dodao je da je nakon petnaest godina postojanja privilegija biti kako član tako i na čelu udruženja kao što je „Privrednik“, koji je svoja vrata otvorio novoj generaciji poslovnih ljudi.

Prisutnima se obratila i premijerka Republike Srbije, gospođa Ana Brnabić koja je istakla da su vrata Vlade Republike Srbije otvorena domaćim privrednicima, kao i da je spremna da se nastavi konstruktivan dijalog.

Srpski poslovni klub koji danas okuplja pedesetipet članova, istaknutih poslovnih ljudi iz različitih sfera biznisa, nastavlja da bude zaštitnik interesa poslovne zajednice, njen promoter širom sveta, kao i pouzdan partner Vladi.



Оставите одговор